Skip to content

Juwelier Sjaak Knijn

Juwelier Sjaak Knijn

Eén plek, één familie..

Gevestigd in het oude hart van Heerhugowaard vindt u dit familiebedrijf. Juwelier Sjaak Knijn is al sinds de oprichting in 1969 gespecialiseerd in het repareren van horloges en klokken en het ontwerpen en vervaardigen van zilveren en gouden sieraden. In de jaren daarna groeit de klantenkring, maar blijft persoonlijke aandacht het belangrijkst.

In 1980 start Sjaak als toevoeging aan zijn collectie met een eigen merk trouwringen, Albino Trouwringen. Het merk ontwikkelt zich van lokale tot op heden zelfs nationale bekendheid. We krijgen klanten uit geheel Nederland in onze winkel om trouwringen te komen uitzoeken, waarbij de ringen met elkaars vingerafdruk erin geplaatst een mooi voorbeeld is .

Sinds 2010 wordt dit vakmanschap voortgezet door Bart Knijn , die net als zijn vader is opgeleid tot goudsmid, horloge & klokkenmaker. Goede service en een prima sfeer kenmerken nog steeds het bedrijf.

Door de mix van moderne merken en authentieke sieraden is de winkel een mix van trend& klassiek waardoor veel mensen zich thuis kunnen voelen bij ons.

Juwelier Sjaak Knijn
Middenweg 192
1701 GG Heerhugowaard

Tel: 072 -571 01 26
E-mail: info@juweliersjaakknijn.nl