Vinoci

Middenweg 195
1701 GA Heerhugowaard
T: 0725347327
W: http://www.vinoci.nl

Nieuws
KERSTPROEVERIJ BIJ VINOCI
HERFSTWIJNEN PROEVERIJ BIJ VINOCI
VINOCI KNABBELPAKKET
WIJN & SPIJS ARRANGEMENT VINOCI & KOLONIST
VINOCI INTRODUCEERT DE LEEFLANGER NOTENMIX
MOEDERDAG AANBIEDING BIJ VINOCI
WIJNPROEVERIJ 1 MEI A.S. BIJ VINOCI
BRADERIE AANBIEDING VINOCI

"Met Vinoci is een droom uitgekomení aldus ondernemersechtpaar Gert en Ciska Poffers. Gert heeft als Register Vinoloog ruim 10 jaar ervaring en kan u op zeer gepassioneerde wijze het verhaal achter het wijnetiket vertellen. Ciska toont haar creativiteit in het bereiden van heerlijke vers gebrande noten of het samenstellen van prachtige geschenken.

Vinoci biedt u een uitgebreid en betaalbaar assortiment dat varieert van wijnen voor iedere dag tot exclusieve wijnen van de mooiste kwaliteit. Hier kunt u terecht voor de lekkerste volle rode wijn, frisse witte wijn en piepjonge rosé. De wijnen variŽren van heerlijk zuiver fris tot zeer complex en krachtig. Met een grenzeloze passie voor al dat mooie druivensap zetten wij ons in om onze klanten de beste kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs.

Met Vinoci willen wij de passie en enthousiasme voor heerlijk eten en goede wijnen graag delen met andere mensen. Schroom niet om te vragen naar een specifieke toelichting over wijn/spijs combinaties, noten en zuidvruchten of informatie met betrekking tot kerstpakketten, (relatie)geschenken, wijnproeverijen, workshops of masterclasses. 

Vinoci is gevestigd aan de Middenweg, naast makelaar Kuijs Reinder Kakes en recht tegenover Grieks restaurant Delphi.


Onze openingstijden zijn:

dinsdag t/m donderdag  09.30 uur  tot 18.00 uur

vrijdag 09.30 uur tot 21.00 uur (koopavond)

zaterdag 09.30 tot 17.00 uur

zondag en maandag gesloten