Sjaak Knijn Juwelier

Middenweg 192
1701 GG Heerhugowaard
T: 0725710126
W:

Inmiddels bestaat Juwelier Sjaak Knijn al meer dan 40 jaar en is uitgegroeid tot een zeer veelzijdig juweliersbedrijf waar "service"altijd centraal is blijven staan.

Met al onze producten streven we naar de beste kwaliteit, het ruime aanbod en toch voordelig in prijs.

Zo is ons eigen merk ALBINO TROUWRINGEN http://www.albino.nl/
geheel door ons zelf ontwikkeld en vandaag de dag een begrip in Noord-Holland. Wat de klanten die al ALBINO TROUWRINGEN hebben aangeschaft zo aanspreekt, is het grote assortiment ( 500 modellen op voorraad) en de mogelijkheid om zelf de ringen te ontwerpen. Samen met de klant wordt tot in de kleinste details besproken hoe of de ringen eruit gaan zien en waardoor ze de prijsklasse van de ringen ook zelf in de hand hebben. Hierdoor ontstaat een goed gevoel en dat geldt voor alles wat we doen.
Als het even kan, kunt u op een nieuwe batterij voor uw horloge wachten en met iets anders op het gebied van reparatie van sieraden en horloges luisteren we goed naar uw wensen om alles naar tevredenheid uit te voeren. (Wij kunnen alle merken horloge's voor u repareren)
Tevens hebben wij een zeer ruime keus in barometers in digitaal of kwik en ook nog veel keuze in klokken. Kijk voor de collectie klokken op http://www.jeka-klokken.nl/ en alle modellen zijn te leveren. We hebben er ook veel in de winkel die u kunt bezichtigen.
U kunt bij ons ook uw oude gouden en zilveren sieraden inleveren. Hier kunt u contant geld voor krijgen of u kunt er een nieuw sieraad van laten maken. Alles is mogelijk, wij kijken elke dag naar de laatste goudkoersen, waardoor u verzekerd bent van een goede en eerlijke prijs.
Onze merken kunt u vinden in de advertentie.
Heeft u ergens een vraag over, mail of bel gerust en we zullen u dan zo spoedig mogelijk beantwoorden tel. 072-5710126.